Stubfræser

Lej MMUdlejning Stubfræser til dit næste projekt!

Har du planer om at fælde et træ og har brug for at slippe af med træstubben på en nem måde? Så er en stubfræser uundværlig til denne type opgaver! Der kan være en stor hjælp til at tygge træstubben, fra din have eller park, på en meget hurtig og enkel måde.

Vores MMUdlejning Stubfræser vil helt sikkert gøre et stort stykke arbejde for at gøre dine projekter og dit arbejde lettere.

Stubfræser får arbejdet gjort hurtigere og nemmere

En stubfræser tygger på det stubtræ, der er tilbage, efter at et træ er blevet fældet. Alle stubfræsere bruger en kraftig, roterende klinge, der flår i træet, mens den drejer rundt. Bladets tænder skærer træstubben i små stykker.

MMUdlejning Stubfræserudstyr er af god kvalitet og til overkommelige priser

Vores udlejning af have- og parkudstyr hjælper dig med at få dine projekter udført på en enkel, hurtig og nem måde. Hos MMUdlejning udlejer vi vores forskellige stubfræsere til en god pris. Tag et kig på udvalget og find det rigtige have- og parkmaskiner, som passer til dine projekter.

Information om vores udlejningsmaskiner

For mere information, vores Stumpgrinder udstyr er fra FSI. Her kan du tage et kig på deres hjemmeside, som vi har linket til, så du kan læse mere om produkterne og deres producent. Her vil du også kunne se flere detaljer om firmaet, deres kvalitet og prisforskelle.

Har du brug for mere information eller hjælp om en MMUdlejning stubfræser?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores eksperter.
For mere have- og parkudstyr kan du tjekke udlejningskataloget eller se hvilke amter vi leverer til og udlejer vores udstyr til.