Pælebor/Jordbor

Lej MMUdlejning Jordbor til dit næste projekt!
Planlægger du at bore projekt, i jorden af din have og park? Så er MMUdlejnings Jordbor udstyr uundværligt til denne type opgaver! Der kan være en stor hjælp til at grave huller i din jord, til din have eller park, på en meget hurtig og enkel måde.

Vores MMUdlejning Jordbor vil helt sikkert gøre et stort stykke arbejde for at gøre dine projekter og dit arbejde lettere.
Jordbor får arbejdet gjort hurtigere og nemmere
MMUdlejnings udlejnings jordbor, eller stolpehulsnegl, er et boreværktøj eller en maskine, der bruges til at lave huller i jorden, f.eks. i haver eller parker. Den består typisk af en roterende lodret metalstang eller -rør med en eller flere knive fastgjort i den nederste ende, som skærer eller skraber jorden.

Skovlbor er lange og stærke, hvilket gør dem ideelle til at bore dybe huller. For at gøre transporten af materialer, der er vanskelige at håndtere, lettere. Disse materialer kan f.eks. være vand eller korn, og de er fremragende til at fjerne materiale fra borehuller, hvilket reducerer risikoen for tilstopning eller fastklemning betydeligt.
MMUdlejning Jordbor-udstyr er af god kvalitet og til overkommelige priser
Vores udlejning af have- og parkudstyr hjælper dig med at få dine projekter udført på en enkel, hurtig og nem måde. Hos MMUdlejning udlejer vi vores forskellige Jordbor til en god pris. Tag et kig på udvalget og find det rigtige have- og parkmaskiner, som passer til dine projekter.
Oplysninger om vores udlejningsmaskiner
For mere information, vores Jordbor udstyr er fra Pflanzfuchs og Auger Torque. Her kan du tage et kig på deres hjemmesider, som vi har linket til, så du kan læse mere om produkterne og deres producent. Her vil du også kunne se flere detaljer om firmaet, deres kvalitet og prisforskelle.
Har du brug for mere information eller hjælp om en MMUdlejning Jordbor?
Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores eksperter.
For mere have- og parkudstyr kan du tjekke udlejningskataloget eller se hvilke amter vi leverer til og udlejer vores udstyr til.