Pladevibrator

Lej MMUdlejnings pladevibratorer til dit næste projekt!

Arbejder du på eller planlægger du at bygge en indkørsel på din byggeplads eller skal du bare lave en vej til haven?

Så er en pladevibrator uundværlig til denne slags opgaver! Der kan være en stor hjælp til at gøre overfladerne glatte, jævne og ikke glatte.

Pladevibratorer får arbejdet gjort hurtigere og nemmere

En pladevibrator kan bruges til at komprimere asfalt og underlag på indkørsler og parkeringspladser samt til reparation af dem. De er nyttige på trange steder, som en større tromle måske ikke kan nå.

Med tiden ændrer overflader sig og skal sikres for belægning. Så det skal presses med et højt tryk for at sikre et vedligeholdt og langtidsholdbart resultat.

MMUdlejnings pladevibrator er af god kvalitet og også overkommelig

Vores pladevibratorer gør dine byggeopgaver enkle, hurtige og nemme. Hos MMUdlejning udlejer vi vores forskellige pladevibratorer til en god pris. Tag et kig på udvalget og find den pladevibrator, der passer til dit projekt.

Oplysninger om vores udlejningsudstyr maskiner

For at få flere oplysninger, vores pladevibratorer er fra Dynapac, Bomag og Belle. Du kan tage et kig på deres hjemmesider, som vi har linket til, så du kan få mere at vide om produkterne og deres producent. Det vil også vise flere detaljer om virksomheden, deres kvalitet og prisforskelle.

Har du brug for mere information eller hjælp til din pladevibrator?

Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores eksperter.
For mer Anlægsmateriel, se udlejningskataloget, eller se hvilke kredse vi leverer til og udlejer vores materiel til.